Nicole heeft het boek Gedachte-Kracht geschreven en de bijbehorende materialen ontwikkeld. Je mail wordt door haar beantwoord. Nicole wordt geïnspireerd door boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. En ze speelt graag strategische bordspellen. Meer achtergrondinfo over haar vind je op: www.bewustzijninbedrijf.nl


Ilse maakt de tekeningen voor Gedachte-Kracht, dat doet ze al sinds haar negende. Inmiddels is Ilse 21. Ilse is een creatieve duizendpoot. Ze is graag bij haar vriendinnen om te kletsen, shoppen of spelletjes te doen. Ilse volgt de opleiding Vaktherapie aan de Hogeschool Utrecht.


Bianca heeft het boek en de website van Gedachte-Kracht ontworpen. Ze is een gedreven web-kunstenaar. Ze maakt prachtige creaties op internet en op de schildersezel. In haar woonkamer vliegen lieve, lawaaiige vogeltjes rond. Haar website is: www.biancawisseloo.nl

Over Gedachte-Kracht

Nicole: "Met het boek Gedachte-Kracht wil ik je laten zien dat er een paar heel eenvoudig te begrijpen principes zijn, waarmee je zelf vorm kunt geven aan je leven.
Dat wil niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is, om je Gedachte-Kracht bewust te gebruiken. Maarrrr.... oefening baart kunst!
Als kinderen ervaren dat hun gedachten invloed hebben op hoe ze wereld zien, dan hebben ze daarmee een sleutel in handen om innerlijk te groeien.
Ik heb er voor gekozen om het boek en veel ondersteunend materiaal vrij toegankelijk te maken. Zo is deze kennis beschikbaar voor iedereen die zich geïnspireerd voelt om ermee aan de slag te gaan."

De makers van Gedachte-Kracht

Klik op de portretjes als je nieuwsgierig bent naar de makers van Gedachte-Kracht.

Nicole Ilse Bianca

Nicole

Ilse

Bianca